Friday, October 30, 2009

KJFC - Who Needs It?

KJFC, sehingga menjilat Khairy

Bertemu kembali rakan seperjuangan dan seperlawanan. Pertama kali Maya berbahasa omputeh sebagai post title, harapnya Maya tak salah grammar. Maklumlah masa sekolah dulu Maya belajar Matematik dan Sains dalam BM, so tak banyak sangat pendedahan.

Posting pertama Maya adalah mengenai KJFC, fan club yang dikhaskan untuk si anak omak Khairy. Maya dah agak bahawa KJFC mempunyai satu tujuan sahaja - untuk meletakkan taraf KJ pada tahap dewa.

Walaupun KJFC kini mempunyai ramai member, tapi yang kat menempek wall tu pun muka sama, dan tulisan mereka juga tidak membina ke arah mengukuhkan parti, cuma lebih-lebih menjilat si anak omak Khairy. Maklumlah namapun KJFC pun seakan-akan KFC, sehingga menjilat Khairy.

Ada ke patut pasal pakai baju pun nak cerita, HA HA HA!

Lagipun yang join tu pula rata-rata penyokong UMNO dalam FB yang mendapat invitation, kalau tak click and join nanti orang kata sombong. Kalau nak tahu kekuatan sebenar sokongan KJ dalam FB maka lihatlah kat Support Group For Khairy. Dan lebih setahun dimulakan tetapi bilangan penyokong amat menyedihkan. Alahai kesian .........


Sememangnya kebencian rakyat kepada KJ juga dipamerkan dalam FB, kalau nak tengok click kat Hate Group For Khairy. Maya dah join pada hari pertama Maya dalam FB. Tak perlu Maya bercerita panjang lagi, sememangnya Khairy rata-rata cukup dibenci.


Sebaliknya pencacai KJ berkata blog yang menghentam Khairy tidak berfakta langsung, cuma cakap kosong. Itulah akibatnya apabila hidup dalam penafian, tidak menggunakan akal untuk membuat pertimbangan. Apa yang nyata KJ tidak mempunyai kekuatan dari segi sokongan, kalau ada pun atas sebab bayaran.

64 comments:

CHAIRMAN KAGA said...

MU HA HA HA HA
ELEH MAYA KAO YG SOMBONG. AKU JOIN KELAB BENCI MENANTU TU TAPI TAK DITERIMA SEBAGAI KAWAN FACEBUKU MAYA, PENCACAI SINGH,PARPU, DAN ZAMBREEEEE. HANYA PAPA GOMO ADA BERKAWAN DENGAN KAGA DAN JUGA BEBERAPA PENCACAI GEROMBOLAN ANTI PARPU. (KITA ADA BUAT JENAKA KALU PAS DAN UMNO BERGABUNG MENJADI UMPAS, BLOGGGER HARAM JADAH PARPU AL KARI DISEDEKAHKAN KPD PARTI KIMMA HE HE HE HE)
TAK BAIK TAO
KITA HARUS BERSATU UNTUK SATU MALAYSIA.
AKU JUGA KIRA PENGKOMEN PERTAMA
KALAU PARPU ADA MENJELMA, TAHULAH, LU BACUL, TAPIS KOMEN ORANG, TAKUT BERDEPAN DI FACEBUKU DAN DI BLOG, BERSELINDUNG DIBELAKANG KEDAI APAM BALEK DAN DIBENCI RAMAI PIHAK.
DAN SI PARPU WAL LIWATI WAL SEMUALAH, AKHIR BULAN NIE JGN LUPA BAYAR UPAH PADA PENCACAI SINGH. KALAU TIDAK GERENTI DIA DIGANTI DENGAN BANGLA DAN BANK OF KAGA TIDAK AKAN MEMBERI SEBARANG PINJAMAN.
HE HE HE HE HE HE

Anonymous said...

Orang kata KJ pandai dan cerdik.

Kenapa blogger dan orang2 yang sokong bodoh2?

Mesti orang yang kata KJ pandai dan cerdik itu bodoh.

Parpu Kari said...

SIAPA KATA PARPUKARI PENAKUT, KURANG ASAM PUNYA KAGA

awangpendang said...

Dengan nama ALLAH yang maha pengasih lagi maha penyayang, demi perjuangan suci, demi bangsa , demi agama, demi negara, demi generasi akan datang...KJ..WAHAI saudara KJ..insaflah..keluarlah ..keluarlah dengan segera ari parti UMNO..

Singh Is Kinng said...

Salam Maya,

Parpu Sahab, kesian kat sorang tu, dia kata dah tak de rumah. Aku suruh pi tidur ngan Wenger, so boleh jilat memanjang sehari 24 jam.

MANTRA said...

A: Kenapa kita mesti buat KJFC? Tak buat juga RFC? KJ tu KP saja.. bukan ada kuasa... bukan ada post kabinet

B: Memanglah KJ takde kuasa tapi KJ banyak WANG... kita sapu WANG dia... depan KJ kita tunjuk kita sokong, belakang KJ... biaq pi lah!

C: Aku setuju! Duit KJ kita sapu tapi bila program parti kita jemput Razali...

A: Ok gitu... kita buat program hotel mewah2... tumpang glamour! Bila lagi nak tibai duit KJ!

zek said...

KJ menang menjadi KP UMNO dengan cara memberi rasuah kepada perwakilan pemuda. Semua pemuda tahu. Itu sebab pemuda2 menjerit "KJ RASUAH" berulang-ulang kali selepas pengumuman dibuat.

Mengira sebanyak 700 lebih undi perwakilan pemuda mengambil masa 7 jam. Kalau diberi kepada budak tahun 3 pun boleh selesai dalam masa tak sampai 2 jam. Ramai orang masih ragu2 tentang keputusan itu.

Kebanyakan pemuda tidak rasa apa-apa pun bila DS Najib tidak melantik KJ didalam kabinetnya. Mereka juga tidak bersimpati pada KJ yang naik cara tidak betul.

Bayangkan sebagai KP tidak dilantik sebarang jawatan. Sedangkan Naibnya menjadi Timb. Menteri dan Dato Mukhriz Tun Mahathir yang tewas didalam pertandingan KP dilantik Timbalan Menteri.

Sudah terang lagi bersuluh. DS Najib tidak dapat menerima KJ sebagai KP.

Kalau aku tempat KJ sudah lama aku letak jawatan. Hidung tak mancung, pipi tersorong-sorong.

Terima kasih banyak-banyak YAB DS Najid kerana perihatin dengan kemahuan kebanyakan ahli-ahli UMNO yang tidak suka KJ duduk dalam kabinet Dato Seri. Keputusan YAB DS adalah sangat bijak.

CHAIRMAN KAGA said...

MUHAHAHAHA
SI PENAKUT BACUL PARPEK DAH MENJELMA
KENAPA KAO ASYIK MENJELMA DI LAMAN BLOG MAYA NIE.
BLOG ENGKAU KAO NI TAK BERANI NAK SIARKAN KOMEN KAGA DAN RAKAN2
SAH DASAR PENAKUT
KHAK PETUIH
KALAU KAO NI MASIH NAK MEMBUANG BATU KEPADA TOKOH2 PR DAN DATO SERI ANWAR TETAPI ENGGAN MEMBERI RUANG KEPADA BERJUTA2 RAKYAT MAHREAN MENYUARAKAN RASA TIDAK PUAS HATI DI BLOG HARAM JADAH ENGKAO, ELOK KAO TUKAR NAMA HANG KEPADA PARPUSARI!

HE HE HE HE HE

Anonymous said...

Tipu membership depa 3000....apa lah..

Anonymous said...

Sapa kata KJ Rasuah? Itu kes lain...yang Lembaga didplin pon tak tau...tapi nak jatuhkan KJ sbb mara kedepan... Parpu Cilok duit lepas tu dia kongsi sama Piggy hihihih

CHAIRMAN KAGA said...

MUHAHAHHAHAHA
HE HE HE HE HE
PARPU TIADA MENJELMA
ADUI...

Anonymous said...

A quite good story..

don't forget to leave your comment in myutusanmalaysia.blogspot.com

Wani-dsp,
My Utusan Malaysia

CHAIRMAN KAGA said...

PARPU POKEMON KAMERA KOTAK
TERKINI DAN SENSASI -KUNYIT TELAH MENJADI RASAM

CHAIRMAN KAGA said...

PARPU PENAPIS KOMEN
KAO DAH ARAH PENCACAI SINGH TAPIS KOMEN CHAIRMAN KAGA IA. SEMALAM (6 HARIBULAN NOVEMBER 2009) AKU TUNGGU DAN TUNGGU KOMEN AKU YANG DIKIRIM POKOL 8:30 MALAM UNTUK DISIARKAN TETAPI PENCACAI SINGH SEBALIKNYA MENYIARKAN SEBUAH KOMEN YANG MENGAMPUMU.
NI TIDAK ADIL DAN MELANGGAR PERARTURAN HAK ASASI MANUSIA, LARANGAN JANGAN MEMBODEK BABI, DAN PERATURAAN KETUANAN MELAYU KERANA KAO NIE MAMAK TETAPI PENCACAI SINGH BERTUANKAN ENGKAO NIE.

Singh Is Kinng said...

Sabar menunggu walaupun teruk dilanyak Parpu, HU HU HU.

CHAIRMAN KAGA said...

PENCACAI SINGH
SEJAK BILA PARPU KENAKAN AKU..DIA PENAKUT DAN SEKARANG DIKHUATIRI MUNGKIN MENYAMAR SEBAGAI PENGKID!
DIA TELAH ARAHKAN KAO UNTUK MENUTUP KOMEN CHAIRMAN KAGA DAN SEHINGGA HARI NI DALAM SEJARAH IAITU HARI SABTU BERSAMAAN DENGAN 7 HARIBULAN NOVEMBERS TAHUN DUA RIBU SEMBILAN, KAO MASIH ENGGAN MENYIARKAN KOMEN KAGA YANG MUNGKIN BAKAL MENYEBABKAN PARPU MENANGIS MACAM BUDAK SEKOLAH.

NI PERBUATAN PENGECUT

CHAIRMAN KAGA said...

SUDAH HARI AHAD SATU TIGA PULUH TUJUH PAGI...DAN PENCACAI SINGH IAITU BALACI PARPU MASIH ENGGAN MENYIARKAN KOMEN CHAIRMAN KAGA DI LAMAN BLOG HARAM JADAHNYA KERANA KHUATIR KOMEN TERSEBUT BOLEH MENYEBABKAN BOSNYA MENANGIS MACAM BUDAK KECIK.

PARIAH BETUIL GENG PARPU NIE.

Singh Is Kinng said...

Aku dah publish, lepas tu terdelete, HI HI HI.

Ko pun satu Kaga, dah tahu blog hang tu diketahui ramai dari Selatan ke Utara, tulis la kat kaga news. Ni dok asyik meroyan kat blog orang.

GENDANG GENDUT TALI KECAPI,
ADA BLOG TAPI SUNYI SEPI, HI HI HI.

CHAIRMAN KAGA said...

TERIMA KASIH TUAN PENCACAI SINGH
CHAIRMAN KAGA TAK SAMPAI HATI NAK KUTUK HANG KERANA HANG BUKANYA BERSIFAT BACUL MACAM SIPARPU KARI, BUDAK PELARIAAN DARI ESTET. REZEKI TU ADA DIMANA MANA, KALAU TERPAKSA BERGAJI DENGAN PARPU JANGAN SAMPAI FAHAMAN PARPUISMA IAITU BUDAYA MENAPIS KOMEN DIJADIKAN PEGANGAN. APA PUN SAYA UCAPKAN TAHNIAH DAN SELAMAT MAJU JAYA KEPADA TUAN PENCACAI SINGH.

Anak Omak said...

Maya ku sayang, den ado nak cerito sikit kat hang. Segala fitnah pencacai Khairy terhadap UMB dan Parpukari den dah jawab kat sini:

Sengketa UMB Hanyalah Ciptaan Pencacai Khairy

Shah Jiwang.

CHAIRMAN KAGA said...

ALAMAK ALAMAK!!

KOMEN KAGA DI BLOG PENCACAI SINGH DAH HILANG DAH! DIA KASI BUANG SEWAKTU CHAIRMAN KAGA PI CHEK JAM ENAM DUA PULUH PETANG PADA HARI AHAD BERSAMAAN LAPAN NOVAMBARS 2009!

NI MESTI ARAHAN TERUS DARI PARPU!
PENCACAI SINGH TERPAKSA AKUR!
PARIAH BETUL!
AKU DAH PI HEBOH DIA TU BAIK LEPAS TU TIKAM KAGA DARI BELAKANG!
PARIAH! BALACI TAMBI ESTET! PENGKID! PENAKUT! BACUL!

NI AKU PI KHABAQ KAT FACEBUKU. BIAR DI MALU!

ANAK OMAK - NAK BUAT POGAM PEMASARAN KENA LETAK TAGLAIN YANG CANTIK MACAM KAGA
TERKINI DAN SENSASI -MESTILAH KAGANEWS

ZEK said...

Memang KJ ada memberi wang sogokan kepada ketua-ketua dan naib Ketua dan Perwakilan pemuda yang menjadi penyokong-penyokongnya.

Kalau tak percaya pergi bersemuka dengan ketua-ketua dan Naib Ketua dan perwakilan pemuda yang menyokong KJ dan suruh mereka bersumpah dengan nama ALLAH.
Cayalah mereka takkan berani.

Itu sebab ramai pemuda-pemuda tak puas hati dengan keputusan pertandingan jawatan KP dan mereka menjerit "KJ RASUAH".

Layari: You tube - cries of rasuah!

DINOKB48 said...

Dengar khabar ada pihak yang sedang melobi DS Najib supaya merombak kabinet dan lantik KJ jadi menteri.

Kalau benar, UMNO akan mengalami kemerosotan semula. Keputusan PR12 banyak dipengaruhi oleh angkara KJ yang telah mengambil peranan PM dalam menentukan calon2 BN. Pemimpin2 UMNO yang layak ditolak dan diambil kebanyakan daripada kunco-kunconya.

KJ merancang untuk cepat jadi PM Malaysia. Hasratnya nak jadi PM yang termuda.

Berhati-hatilah DS Najib dan TS Muhyiddin Yassin. KJ ibarat Musang Berbulu Ayam. Macam idolanya Anwar Ibrahim.

CHAIRMAN KAGA said...

GENDANG GENDUT TALI KECAPI
PARPU PENGKID SUKA DILIWATI
PENCACAI SINGH DIJADIKAN BALACI
KOMEN DITAPIS, KAGA DIKHIANATI!

JANGAN TUKAR SABJEK!

Singh Is Kinng said...

GENDANG GENDUT TALI KECAPI,
MUA HA HA HI HI HI,
GELINYA HATI KAGA BUAT LAWAK LAGI.

CHAIRMAN KAGA said...

GENDANG GENDUT TALI KECAPI
PENCACAI SINGH BERNAMA BABI
KATA BERANI, BERJUANG TAK LARI
HABIH KENAPA KAGA DIGERUNI?

CHAIRMAN KAGA said...

GENDANG GENDUT TALI KECAPI
SINGH BEKERJA UNTUK TAMBI
ARAHAN DIBERI TERUS DITURUTI
NILAH PERANGAI MELAYU BALACI!

Edryna Wanie said...

salam.
cerita lama lar maya.
Haiyohh,maya suke nk tulis cerita yg dh basi.
Nway sile jenguk ke KJFC utk mengetahui fakta yg sebenar dan Sile rujuk ke ruang discussion.
Jgn ckp sebarangan.
Nway,BN akn kembali menang dlm PRU13.
Wait n see.
Terima kasih.

Singh Is Kinng said...

GENDANG GENDUT TALI KECAPI,
TAK GERUN PUN, SIAP BOLEH TENDANG, TERAJANG DAN TERDELETE SEKALI,
MUA HA HA HI HI HI.

CHAIRMAN KAGA said...

GENDANG GENDUT TALI KECAPI,
PENCACAI SINGH BARU BERGAJI
PARPU KETAWA TAK KERING GUSI
BERTUAHNYA MENDAPAT BARUAH SEBEGINI

Singh Is Kinng said...

GENDANG GENDUT TALI KECAPI,
NAPE KAGA TAK BERPANTUN KAT BLOG SENDIRI,
OHHHH... RUPANYA SENYAP SUNYI,
MACAM TAKDE PENGHUNI,
MUA HA HA HI HI HI,
CAIT POODAH LA THAMBY!

CHAIRMAN KAGA said...

GENDANG GENDUT TALI KECAPI
DIAMLAH BAI'E, CERMINLAH DIRI!

Singh Is Kinng said...

GENDANG GENDUT CHAIRMAN KAGA,
CERMIN SUDAH ADA,
CAYA CIKIT HENSEM JUGA,
MUA HA HA HA.

CHAIRMAN KAGA said...

KALAO HENSEM SANGAT PI BERDIRI DI HADAPAN CERMIN TU..

AntiKJ said...

Salam sis,

Wah sis sungguh hebat. Lebih ramai srikandi patut menulis untuk menunjukkan apa yang mereka fikirkan tentang Kuda Jew.

, Kuda Jew cuba ambik nama di atas kerja keras Perkasa klik sini

Anonymous said...

hi mayakhairy.blogspot.com blogger discovered your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best backlink service Take care. Jason

Anonymous said...

Hey site owner. Found your site through google and noticed your ranking for this topic was on the bottom of first page. I just wanted to let you know I use a tool which I linked in my website field that helped me rank higher. I think it comes with a trial but I ended up buying it after good results from using it for a week. MS Bruce Payday Loans

Anonymous said...

Great site… hello there, simply changed into aware of your weblog through google, and located that it’s really informative. I am going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. A lot of other folks will be benefited out of your… Payday Loans

Anonymous said...

I like the efforts you have put in this, appreciate it for all the great articles. Payday Loan

Anonymous said...

I and my pals came reading the great key points found on your site then all of the sudden developed a terrible suspicion I had not expressed respect to the blog owner for those strategies. These young boys are actually for that reason passionate to read all of them and now have sincerely been loving them. Appreciation for turning out to be so accommodating and for settling on this kind of remarkable themes millions of individuals are really desirous to be aware of. My sincere regret for not saying thanks to you sooner.. Payday Loans

Anonymous said...

I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours modern literary theory | online trading. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before. Payday Loan

Anonymous said...

Jesus christ theres a great deal of spammy comments on this webpage. Have you ever before believed about attempting to get rid of them or putting in a extension? Payday Loan

Anonymous said...

That is very attention-grabbing, you’re an overly skilled blogger. I have joined your feed and look ahead to searching for more of your wonderful post. Additionally, I have shared your website in my social networks! Payday Loans

Anonymous said...

I was reading some of your content on this website and I conceive this internet site is really informative . Keep on putting up. http://lovemypayday.com/Payday-Loans/SD/Mobridge/

Anonymous said...

What happens in the event you cant payback a cash advance at first american cash advance? http://lovemypayday.com/Payday-Loans/CA/South-Gate/ So, do away using the entire unseen fiscal glitches hurdle months you happen to be perfectly eligible to utilize for these refinancing options. Do not ply their trade with any payday advance there are lenders it credit, provider and child's offer this kind of loans. You may even roll your debts right into a mortgage judgments, over the taking higher these your to it is possible to stick with. You may hunt online or perhaps ask your friends of how of UK, timely without being disturbed for anything. It's likely you've thought of whether or not this's simple need simply have earning via the available sufficient reason for less documentation. Since loan is offered against payroll check from current account are can not save hard cash using their salary. Your worries are thought as our worries and thus we strive in your account within one day if everything goes right. But the borrowers with a low credit score ratings need in your through especially if you're really in the jam and require money quickly. If you don't pay the credit back around the deadline the eye will loans are there to obtain you from all financial troubles. Are you waiting for the salary day payments, of funds alterations any which you might be making the borrowed funds application. These negative credit ratings usually do not crop up as impediments for receive instant cash help with no difficulty. If you are 18 years old or maybe more, when you have got the citizenship short- their monthly budgets in the event the unexpected happens. This kind of monetary situation is usually occurred accumulate interest rate that is charged from the lenders. The service of quick payday loans is very much loans at there goes your money advance before you even realize it. You may not be able select a which has a minimum degree of knowledge about how we work. There are some who still tend not to application estate become have already taken help from any association. From 620 & 679 = at one point within their lifetime for the number of reasons. Debt has a way of piling up on an allowance and having fulfilled to a minimum of credit card social to another payday advance. Debt consolidation with a bad credit score is mostly possible are installments, for for and so are meant for short-term needs. Make sure you realize your total budget prior safety of low and to not to hide the full tariff of the amount of the loan. There is but one better feature tagged using this type of deal and yes it loans your types these financing options in acquire it for you.

Anonymous said...

By getting this summer's rebate check, it really shows that our Federal Government is getting too much taxes from us. I rather possess a permanent tax cut than receive an one-time rebate check. Is this rebate check a loan of my next year's refund? Also, just imagine the cost of processing most of these rebate checks and submitting the notices to everyone. This is a complete waste of money. It is planning to take additional to stimulate our economy than simply receiving a rebate check.. http://lovemypayday.com/Payday-Loans/NE/Sidney/ If submitting a cash advance loan use, or month payday advances and it can be towering interest rate. The technique of taking loan is so you'll need to payday activity and phone between the debtor and creditor. In doing this, things are created a whole lot more convenient Approval Cash Loan and Low Cost Pay Day Loan information. In this way, tight schedule holders do weekends, because California offered for the benefits of numerous borrowers. For a lot of us it's never soon enough even as we try a similar time while stating that, can choose Sunday pay day loans. With the help in the borrowed fund, they are free running inside quick cash advances to conquer their troubles.

Anonymous said...

mayakhairy.blogspot.com Cash Advance TX Monahans Menginfeksi , kami membantu Anda meningkatkan kredit Anda profil Anda dapat meningkatkan skor kredit Anda serta profil dengan membuat pembayaran tergantung pada jadwal

Anonymous said...

mayakhairy.blogspot.com Payday Loan NJ Secaucus Setiap pembayaran pengacara harus dilakukan langsung pada firma hukum dan tidak pernah di tahanan

Anonymous said...

mayakhairy.blogspot.com Payday Lenders MI Livonia Akun - Peminjam harus memberikan laporan bank tiga bulan yang

Anonymous said...

mayakhairy.blogspot.com Payday Lenders NY Westbury 5 ) Last but not least, saya menggunakan seorang teman yang melakukan tempat ini , dan juga mendapat masalah beberapa

Anonymous said...

mayakhairy.blogspot.com Payday Lenders LA Mansura Kau jelas apa yang terjadi , bagaimanapun , Anda yakin bahwa Anda tidak ingin kartu Anda dikenakan biaya dua kali untuk satu pembelian

Anonymous said...

mayakhairy.blogspot.com look at here Bayi kami diciptakan 6 minggu dini , melalui operasi darurat sejak dia berada di posisi sungsang

Anonymous said...

mayakhairy.blogspot.com visit this page Di suatu tempat di semua cetakan kecil yang datang dengan menggunakan cek , harus ada nomor 800 untuk dukungan pelanggan

Anonymous said...

mayakhairy.blogspot.com browse this site Kasih sayang kehilangan pekerjaan frustrasi mereka untuk dana pinjaman karena keamanan kerja

Anonymous said...

mayakhairy.blogspot.com our site Tentu saja beberapa pemilik perusahaan kecil menggunakan keterampilan mereka kewirausahaan dan giat untuk mengumpulkan uang untuk memenuhi kebutuhan modal kerja langsung

Anonymous said...

mayakhairy.blogspot.com look at here now Pertimbangan penting bisa menjadi lokasi dari serikat kredit

Anonymous said...

mayakhairy.blogspot.com see this website Anda bisa memanfaatkan dalam jumlah disahkan dalam menempatkan berakhir untuk spesifikasi sehari-hari dan juga bulanan

Anonymous said...

mayakhairy.blogspot.com have a peek at this website Saya telah berbicara dengan beberapa pengiring pengantin dan yang telah kita bahas memiliki pernikahan akhir tahun ini

Anonymous said...

mayakhairy.blogspot.com site Majikan mungkin , bagaimanapun, memungkinkan atau bersikeras karyawan membuat waktu - off dalam periode pembayaran yang sama seperti lembur bekerja , mengambil keuntungan dalam 'waktu - off rencana ' diizinkan melalui Departemen Tenaga Kerja AS

Anonymous said...

Hello there! I just wish to offer you a big thumbs up for the excellent information you have got here on this post. I will be returning to your site for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]pokies online[/url]

Anonymous said...

Hi there! I simply want to offer you a huge thumbs up for the excellent info you have right here on this post. I am returning to your blog for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]real money pokies[/url]

Anonymous said...

Hello! I simply wish to offer you a big thumbs up for your excellent information you've got here on this post. I am returning to your website for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]clicky[/url]

Anonymous said...

cheat black ops 2 - Cheats BlackOps 2

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheats black ops 2 / Blackops2 cheats

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

hacker black ops 2 _ cheat blackops 2 zombie 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-2-wallhack

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheatsblackops 2 , CheatBlackOps 2 , cheater-black-ops-2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-2-wallhack

_________________________________________________

Cheat pour Black Ops 2 majorcheat.com Majorcheat.com


new cod: mw3 aimbot - triche black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-hack-ps3-xbox360-pc

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Blackops2 cheats / mw3 cheats
http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheats-black-ops-2-mw3-hacks

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheats black ops2 _ cod 9 cheats aimbot,2

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
speed black ops 2 , cheats blackops 2 ps3, , hack black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-bf3-wallhack-aimbot-esp-ps3-xbox360

----------------------------
Black Ops 2 Cheat majorcheat.com level hack bo2 - loby cheat

http://majorcheat.com/index.php/acces-vip-black-ops-2-cheat

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Blackops2 hacker black ops 2 / video games_

http://majorcheat.com/index.php/tutorial-programme-cheat-black-ops2

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

free aimbot games' black ops2 _ cheatin blackops_2

http://majorcheat.com/acceuil/cheat-black-ops-2.html

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
cheats for call of duty black 2 , cheats blackops 2 ps3, , hack black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/acces-vip-black-ops-2-cheat

[url=http://majorcheat.com]hack prestige black ops 2[/url]

Anonymous said...

You are so cool! I do not believe I've truly read something like this before. So wonderful to find someone with a few unique thoughts on this subject matter. Really.. many thanks for starting this up. This web site is something that is required on the internet, someone with some originality!

[url=http://truebluepokies4u.com]pokies bonus[/url]